01.07.09

Tootetest: Regio Eesti Atlas 1:150 000, 2009



Testin Regio teedekaardist väljakasvanud korralikku kaardipakki - aluskaart on suuremas osas paikas olnud alates 2000, millega siis veel kaarte müüa?

Sümpaatne kujundus, informatiivselt läbimõeldud - eri rohelisega kujutatud erinevate valdade metsad, läbipaistvus muud efektid servades, üleminekutel. Terve värvipalett õnnestunud:



Ajalooliste lisadena kirikukihelkonnad ja muuseumid, kaitsealad jne., graafilise efektina tõhus markeering mägedele - risti-punktiir-brushiga, taasavastatud vana!:




Jaotuselt sissejuhatus (cyan), põhikaart(khaki), linnad(roheline), teenusepakkujad (roosa, trendikas sektsioon), edasi valge kinnimakstud reklaam, kollane reisiinfo, roheline huviväärsuste nimistu, valge nimeloend, ehk vbl ka palju ballasti, köide on liim, mitte tobe rõngas. 4.5/5

3 kommentaari:

Andrus ütles ...

Autos kasutamiseks on minu arust spiraalköites atlas siiski parem. See kannatab rohkem väntsutamist ja hoiab lehti koos ka siis, kui atlas kapsaks kulunud. Atlase saab vajadusel pahupidi lappida, nii et vajalik lehekülg on pakis kõige pealmine.

Teine eelis spiraalköitel on see, et ebavajalikud lehed saab välja rebida.

Juhan ütles ...

Õige - välitöödel ja autos on spiraal parem, huvitav, kas oleks Regiolt oodata ka uut maanteeatlast, kus teedevõrgustik oleks eriti esile toodud pluss robustne köide, muidu valib autojuht konkurendi E.O. mapi.

Valdo Praust ütles ...

Mulle oli ebameeldivaks üllatuseks, et Regio 200ses juues atlases pole enam tähistatud metsad ja lagedad eraldi taustaga. See aitab maastikul VÄGA palju orienteerida.

Tegelikultautos kasutamiseks oleks üldse 200ne atlas parem kui 150ne, kuid ta võiks eristada metsa- ja lagedaid alasid, samuti olla spiraalköites. 150ne atlas (sh uus, 2009.a. oma) on autos veidi suur ja ebamugav.