31.12.09

Jakobsoni videohoroskoop 2010

Seoses ülimalt keerulise seisuga meediaturul nullindate lõpul teatan kahetsusega, et Jakobson, kelle horoskoobi 2009 täppiminemist antud ajaveebis on üritanud tsekkida nädala jooksul ligi 1000 esoteerikahuvilist, on loobunud koostööst S ajaveebiga, nagu on läinud parematele pakkumistele (minu andmetel väljamaa palgale) ka Mang ja Paukson. Jakobson korjati suurte lehtede poolt üles ning ta kirjutab ise sel aastal nii Mangi kui Pauksoni (sel aastal siis algaja poolt, säästu) ennustusi.

Kunagi ustav, põllumeeste, omariikluse ja rahvusliku progressi eestseisja aga ei jätnud S ajaveebi jugejaid päris kuivale. Seda enam, ta ei loo oma versiooni moonutatud tulevikust ning ei laota seda lugejate ette nagu lasteaiakasvataja tittedele vaid pakub horoskoobijutustamisnarratiivi, mis kutsub kanapimedad ning teised oma tulevikku mitte omavad, vaid teiste elu ja õpetusi ahmivad molluskeluvormid ennast kordki ületama ning arutama, kas mõtlemis- ja aistmisorganites midagi siiski toimub ning kas täisväärtuslik elu kui selline on võimalik peale horoskoobi vaatamist?

Lubage esitleda, eksklusiivne JAKOBSONI VIDEOHOROSKOOP 2010:

Lülita sisse oma kõige suurema kinsekoobiga teler, keera põhja lampvõimu voluum, pane video paariks tunniks bufferdama... vaata, et vaid nägemisorganid paistavad pehme tugitooli polstri vahelt välja... vajuta plei!

Kommentaare ei ole: