24.11.10

Järvamaa slaididel



Mõned meenutused Türil toimunud Järvamaa visioonikonverentsist.



Mis tooks rahva maale tagasi?



Vähem bürokraatiat, kas kolgastab ääremaad veel rohkem?



Samas on olemas mitmeid lahendusi, mis töötaksid. Tuleb loota, et Mini-Eesti ei faili samamoodi, nagu Ergava Seitsme Peetri ärilinnak või Ajakeskus Wittenstein (viimane võib fööniksina tuhast tõusta, kui saab tegusa juhi.)



Laar ütles Paide raekojas juba septembris: "kolhoosi lauda katus tuleb kohe ää parandada, viidad Mäo risti ja KOHE!". Reaalseid lahendusi viletsast seisust paremasse minemiseks on mitemeid, iseasi, kes peaks liigutama, lihtsam on samamoodi edasi venida.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere!
Loen mitmendat korda, et ajakeskus Wittenstein on läbi põrunud. Kas on olemas kuskil ka kirjutis selle kohta, miks ta on läbi põrunud, milles asi on? Kas võiks anda viite sellele, muidu jääb nagu segaseks.
Tänan.
Lugeja.

Anonüümne ütles ...

Ses mõttes et kui siin klikkida sõnale ajakeskus Wittenstein siis tulevad välja vaid kolm artiklit, milles ühes on lause "Järgmine suur asi Järvamaal - ajakeskus, avatakse septembris - bluff või hästitoimiv atraktsioon?"
Sama Lugeja.

Juhan ütles ...

Viimases postituses olin ju väga optimistlik - leia vaid inimene, kes asja atraktiivselt käima paneb ehk massidele maha müüb ja eesti keskne turismibeacon on olemas, vahet pole, et paar kuud hiljem reaalselt avada! Endale oleks selle toimimist väga vaja, nagu mini-eesti hüva tulevikku, sest olen kaudselt kasusaaja keskeesti töötavast turismist. Olin isegi üks vähestest, kes alguses ergava seitsme projekti lootis.

Nii et Lugeja, kandideeri Wittensteini tegevjuhi kohale ja ole Tegija!