02.02.09

NB! Viimane võimalus sel talvel majapalki langetada!

Mis on sinul maja palgi langetamise hind? Mitu tk, jõuad päevas langetada,? Palju tahad töötasu 1tm eest . Palju maksab koorimine? Minu poeg langetab küttepuid, aga 35 cm maja palgid käseb spetsialistidele anda. Kogu üritus kipub soiku jääma,sest pinnas lume all on pikalt vesine raba ja külmumata. Kõva palgi aeg algab paari päeva pärast ja kestab neli päeva. Siis on ka viimane aeg, kui üldse saab välja vedada. Väärt kindel spets teeb käsitööna rahvamaja analoogi -võtmed kätte 4 kuuga 700 000 kr. / 30 tihu ehk 50 tk 8 meetrist palki / - Lisaks tuleks ehitusluba, projektijama ja nutsukesi välja käia. Tal on 600 kr. ruutm.hind. Roosna- allikul võtab keegi 120,- jm, aga kvaliteeti peab sõitma kohapeale vaatama. Mätaskatusega onn müüride vahele on taskukohane ilma projektita. Maale ei taha , Kinnisvara ei osteta täna niikuinii, tule või suuskadega, ja vaata, mida metsakuivadest puudest annaks teha.


Ning lõppu üks hea uudis saesõpradele, nimelt paistab, et kohalik huski esindus on saanud tippmudeli 3120XP jällemüügiõiguse, seni on neid Rootsist toodud kuskil auto kahekordse põhja vahel või paatide taga, nööriga vees. Selle mudeli miinuseks peale üliraske kaalu on vaid harvesteri kettide kasutus ( mõõt .404 ), peen pikisaagimise kett ei lähe üldse peale, aga pole vajagi, saepurumasinaks kärab küll. (Kujutis Husqvarna.ee)

Ning sama saeuudis tõlgituna Google translates, mis toetab nüüd ka eesti keelt!

And sawing at the end of one of the good news to friends, namely, it seems that the local huski agency has received the top selling model 3120XP right again, so far as they are from Sweden in the car somewhere in the double bottom or the back of boats, boat in water. Disadvantage of this model becomes extremely difficult after the weight is just a harvester chains use (a measure of .404), fine sawing along the chain does not go after all, there is no need, however, saw dust machine kärab though.

Kommentaare ei ole: