20.05.09

Aarne Kivistik - valge arheoloog


Kui tahate tuhnijate vägitegudele kaasa elada, saate kiigata militaarfoorumisse, kus dektorikeelustamise rubriigist on saanud tuusalt feimi seesama bloog. Militaartüübid, tehke palun oma lingid siia korda!

Kasutajale "Arheoloog" sekundeerin Aarne Kivistikku toetava tõestusega, et 2005. aastal Harmis väljas olnud potikillud on jõudnud teaduslikku publikatsiooni, kui viitsiks oma vintidel tuhnida, võiks välja panna terved näitused.


7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Uskumatu, et mõnede natsi ja loomanimedega kasutajate elumõte on maast vanarauda üles korjata ning sellega kekata ja seda propageerida(unustamata muidugi ajalooteadusele tehtavat kahju)

Get a life!

Prükkar

Anonüümne ütles ...

Tervist.

Olen ka seal teemas üks vaidlejatest ning me ei jõudnud seal kokkuleppele kas need mullased kuljused jms. on pildistatud 2005. või 2008. aastal.

medal

Juhan ütles ...

Anonüümne medal - seleta palun lahti, mis vahet seal on, mis aastast need mullased kuljused sellel pildil on, praegu vaatan, et ilge madin käib aga mille kuradi pärast? Ma ei viitsi hetkel Aarne Kivistikku guugeldada, aga tean, et seda tehes saaks palju taustainfot antud leidude kohta, nii et, arvan, et olete lihtsalt väheinformeeritud. Aarne Kivistik on ilgelt lahe tüüp ja õpetaja, võiksid otse tema poole pöörduda näiteks Juuru, saaksid põneva sõbra.

Anonüümne ütles ...

Tervist.

Olen tõepoolest väheinformeeritud. Just seetõttu esitasingi selle küsimuse. Mina olin tolles teemas nö Aarne Kivistiku pooldaja. Ning kuna sel teemal läks tuliseks vaidluseks, olekski hea kui selguse majja saaks.

medal

Juhan ütles ...

Antud thread militaarfoorumis on liiga pikaks läinud, et ma seda läbi töötada jaksaks, segane on minu jaoks ka see, mis vahet on, kas antud leiud on pildistatud 2005. või 2008. aastal. Seleta palun täpsemalt lahti, miks just see võtmeküsimus on?

Anonüümne ütles ...

Vaidlus käib vist selle üle, et millal kivistik oma leidudest valgetele teada andis,
kas kohe kui leidis või
aasta-paar hiljem.
Mustadel on case vaja vist ..

Hall

Juhan ütles ...

Minumeelest on Kivistik juba kõvasti vitsa oma halli mineviku pärast saanud. Tegelikult on mul täiesti ükskõik, mitu aastat ta leide oma käes hoidis, see on tema ja muinsuskaitse vaheline keiss. Laiemas plaanis on tegemist väga tegusa mehega, kes senini muinsuskaitse usaldusisik, tema nimi on nii mõneski teaduslikus töös, tema töid on nii mõneski arhiivis, ehk vaatame pilti laiemalt - kes mingit küsimust siia teemasse veel esitab, see palun käigu välja oma teaduslikud tööd, hüpoteesid ajaloo kohta, oma lemmikmõisate arhitektuurilahendused jne., ehk pakume üksteisele põnevat ja huvitavat lugemist, uurimist.

Tüüpide jaoks, kelle huvi on vaid mingit nodi maa seest oma tarbeks noppida ja kes üritavad Kivistiku suhtes keissi ehitada (loomulikult olles ülimadalalaubalised teaduse ja ajaloo koha pealt, ehk kelle maailmavaade piirdub vaid mõne vanarauatükiga), on kommentaarium suletud.