04.01.10

Kõue valla tulevik, kas turism?

Üks kommentaar, kontekstiväliselt (sellest, kas turism tähendab õhumüümist, mida see kindlasti ei tähenda, kunagi hiljem):

Aga vastus küsimusele, et mida teha, et vältida täielikku metsaminekut meie koduvallas, oleks minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt see, et tuleb ikkagi hakata elama selles rütmis, et ühineda Kose vallaga. Jajah, ma olen kõiki vastuargumente kuulnud, neid pole vaja mulle üle korrata, ja ükski neist ei veena mind nagunii. Mida rohkem suudaks praegu erinevatel tasanditel koostööd teha, seda valutumalt hiljem ühinemine läheks. Ja ükskord see ühinemine tuleb nagunii. Eks sõna otseses mõttes õhu müümine võiks ilmselt ka olla asi, millega edukalt tegeleda saaks. Teisisõnu siis ikkagi turism. Vildid jalga ja rappa kolama. Kuula siis, kuidas lumi sajab ja sootihased segaja peale tigedalt piiksuvad. Mujal maailmas on see luksus. Ma eile käisin ja sumpasin kõrvuni lumes, ja hullult rahul olen nüüd muidugi! :) Et, kui elu tundub vilets, siis mine käi korra rabas ära, ja jälle on kõik ilus ja kena.

4 kommentaari:

Jaanus ütles ...

Käisin ka üleeile rabas kondamas. Terve päev läks ära ja ülimõnus oli!

Juhan ütles ...

Tuleb endale ka rabalumesupluse isu peale, ehk ülehomme saan minna, ühte unustatud kohta...

Anonüümne ütles ...

Head uut aastat! Eelmise aasta lõpus, kui tavapäraselt aeg-ajalt seda blogi vaatasin, et valla kuumimate uudistega operatiivselt kursis olla, tundus et kett oli aasta lõpuks kergelt maha tulnud. Kuidagi harjumatu vaikus... aga sel aastal see-eest huvitavat lugemist topelt - nagu paisu tagant. Peaks hakkama Kõue uuriva ajakirjanduse preemiat välja andma. 2009.a. nominendis pole kahtlust.

Jõudu soovides,
Liivimaa rändur

Juhan ütles ...

Nagu ma juba ennist ütlesin, olid rasked pikad pühad pluss põdesin.

Hetkel teemapuudust ei ole, katsun iga päev mitte üle ühe olusilise loo avaldada, et mitte lugejat kurnata. Homsete uudisteni (ootavad juba avaldamist)!!!