13.07.10

Paide kreisilinnapäev



Paide linnakogukond on tekkinud säästva renoveerimise infokeskuse, galerii ja kogukonnahoovi ümber. Üritust, kus tegevusi põhu-savi tehnikatest ja roopillidest kohalike parimate bändide ja plaadikeerutajate (Kaido Kirikmäe) esinemisteni, õnnestus väisata allakirjutajalgi, kelle akvarellile oli juba teist aastat ehitatud kreisilinnapäevade plakat.

Mõned ultra lo-fi videod Kadi Uibo ja Citra Krista Joonase esinemisest kogukonnakeskuses, see lugu tuli ükskord pähe, nagu kõik lood:



Kirtana Rasa repertuaarist, väljamõeldud maal:



Põhjataeva tuled:



Unelaul:



Koos publikuga lauldi Eha Metsalliku, kes on tuntud kui muinaspahnaviljeleja või siis Kädva teel sõidukeid terroriseervate kitsede emandana, loodud päikeseringilugu.

Üks põnev koolitus saab Järvamaal juhtuma, millest kuulsin - juhtimiskoolitus kümne hobusega majapidamises ehk kes suudab ohjata hobustekarja saab hakkama ka inimeste juhtimisega. Sihtgrupiks tipp- ja keskastme juhid. Tundub olevat asjalikum, kui mõned aastad tagasi Eesti tippjuhte solgutanud palverännak Hispaaniasse, kus nad elusalt mulla alla maeti ning kel julgust, see keset matusetseremooniat juubeldades kirstust välja hüppas. Sellised on juhtide ajaviitetegevused meil Eestimaal. Aga kas hobuseid taltsutada julged?



Järgmine suur asi Järvamaal - ajakeskus, avatakse septembris - bluff või hästitoimiv atraktsioon?

Kommentaare ei ole: