02.07.12

Põnevad kinnisvarapakkumised Kõue kandis

Lisaks tavapärastele pankrotivaradele/hõredatele palksaradele/aastaid müügis olnud teeäärsetele krundita majadele on mõned põnevad kinnisvarapakkumised Kõue kandis, mis hiilgavad privaatsuse, suurejoonelisuse või siis muu eripäraga:


Triigi mõisale kõige lähemal, Kantkülas, on müügil Kulli talu - renoveerimisest kergem on sara maha tõmmata, asukoht aga soodus - lähedal ka Harmi kool ja Punamäe järv koos muu Paunküla looduskaitsealaga.


Vanamõisas, otse Kroonu Klubi kõrval on pakkumisel pool endist Saarnakõrve mõisasüdant. Põnev koht keset mittemidagit, turvalisust pakub pidev riigikaitsjate õppus naabertalus.

 

Kõrvenurgas on müügis suht hullumeelse hinnaga suvila. Samas, päris põnev onnike.


Kes orienteerub Leistu külas. Kus see üldse on? Paunkülast Voose poole muidugi. Palju metsa, vähe tsivilisatsiooni. Reljeefne krunt aga vilets hoone. Jällegi krõbe hind.


Kadjas samuti üllataja! Siit majast lumerohkel talvel juba iga päev välja ei saa... Talu vastu Vaopere taliteetrassi, tuleb ehk seda kasutada. Samas, nii äge talu, et polegi vaja kuhugi minna. Andrese talu.

Lõpetuseks. Kes evib vana vallamaja Raaval? Pakun, et ostja leitakse lähitulevikus. Nii hästi säilinud vallamaja ei seisa tondikana lõpmatuseni.

Kommentaare ei ole: