30.04.09

Appi, võrkturundus/võrkturustus!

Olen viimased nädalad seiranud LHV vaba teema foorumis ühte threadi, mida paljud pidasid esialgu aprillinaljaks, kuna see alustati 1. aprillil ning oli sisult alama astme kütusetablettide müügimehe soov mõne LHV geekiga suuremat koostööd tegama hakata. Praeguseks on see teema foorumist kustutatud, põhjuseks toote promo neutraalses foorumis. See oli tasemel thread, naersin pisarateni ja samas värisesin õudusest, mõeldes, et kunagi sellist visa ja agressivset müügimeest ise peaks kohtama. See aga juhtus, esimene otsereklaam minu gmaili kontole, ehk on kellelgi tableti huvi, siis võtku ühendust, ma investeerin selle 3 - 1 = 2 krooni oma jalgratta uutesse kummidesse:

kiri eemaldatud viidates isikuandmete kaitse seadusele

3 kommentaari:

Monika ütles ...

isikuandmete kaitse seadus kaitseb isikuandmeid, seega kui kirjast isikuandmed - nime, aadressi, mingid muud killud, mille põhjal saaks üheselt aru, kes see inimene on, ära kõrvaldaksid ja kirja avaldaksid, ei läheks see enam isikuandmete kaitse seaduse alla :)

Juhan ütles ...

ettekääne kirja kustutamiseks oli vaid nali, ma ei soovi antud toodeteseeriale reklaami teha.

netimati.myffi.biz ütles ...

Tere, mul pole midagi selle vastu kui minu näo ja nimega vastava sisuline asi ilmub. Mul pole midagi häbeneda, sest peale autovabade päevade ja metsaistutusele võiksime tegeleda otseselt probleemiga vähendades autode heitgaase kuni 95%, Asi toimib ja seega võite minu nime telefoninumbri ja kõik muu anda, et skeptikutele ninanipsu anda. Kuskil oli selline ütlus "Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi"