05.01.10

Lumeoludest Kõue-Triigil

Kell 10.15 Triigi kolmnurk-Kõue küla 1 rada sissesõidetud, samas saha häält juba Kõue poolt kuulda. Sajab edasi. Mind huvitab kas Järvamaa alternatiivsed trassid (läbi Saarnakõrve või Aela-Väätsa) on läbitavad?

4 kommentaari:

Kadri ütles ...

Tavalise väikese sõiduautoga kindlasti mitte. Tulin täna hommikul maasturiga läbi Aela-Saueaugu Paidesse. Kuni valla piirini oli väga raske. (Sinnani lükkab meie vald oma lükkamiseringil lume ära), aga edasi suhtkoht võimatu, sest Väätsa vald Saueaugust meieni sel talvel ei lükka. Suure-suure jõuga pressisin ennast ikka kuidagi läbi, aga mitmes kohas jäin ka korra kinni, tagurdasin vähe ja siis hooga suuremast hunnikust läbi. Väga tore hommikvõimlemine iseenesest. Aga teine pool istub senini kodus, sest väikse sõiduautoga pole lootust Virlassegi jõuda, ja meieni sõidab see "tagumiste külade lükkaja", kes tuleb siis, kui aega saab - mõnikord ennelõunal, aga mõnikord õhtul. Elektrist on ka pool kadunud, ja arvestades teeolulsd, siis nii vist jääbki.

MART ütles ...

Tea kas katusesarikad ja roovid ja pennid juba ragisevad. Pole ammu sellist koormustesti olnud.

Juhan ütles ...

Samad mõtted siin, perspektiivis tuleks vist katusele lund rookima minna - samas, sellest võib üldine paanika ja katuseljõlkumine-kõlkumine alguse saada.

MART ütles ...

Tallinnas on uus hullus pildistada suuri ja eluohtlike jääpurikaid.
Purika-piltide näol on tegemist tasuta soojusauditiga ehk hää näha kus ehitusmehed katusesoojustuse pealt kokku on hoidnud ja kes niisama ilma kütab, aidates nii kevade kiiremale saabumisele omamoodi kaasa ;)