19.10.08

Kiri Kurgja-Linnutajalt



Tere Juhan,
Kuda kulge.


Käisin ise siis laastukatuse kursusel , mis toimus huvi-huvi kus-kus ... Kurgjal - Linnutajal .
Selle kohapealt oli sul ju õigus , kui sulle kursusest rääkisin siis võrdluseks pakkusid kahenädalast jooma-kooma-trippi koos ehitusmeestega Luual palkmaju rappides ja
kokku lappides.
Kurgjal siis ka pool päevast oli ekskurss Jakobsi elu ja surma nyansidesse.
Tundus ,et osadel ehitusmiistel oli päevast nats kahju , aga kui kursuse edukat läbimist tõendav paber-diplom kätte anti läks neil vunts ikka viiesaja piale.
Niisiiis räägib sinuga ametlikult diplomeeritud laastukatuste ekspert-spetsialist .
Aga jutt siis selline , et nyyd on vaja hakata laastukatuse masinat ehitama , see on lihtsam mehhanism kui minisaekaater .
Saadan yhe töö-põhi-mõtte-joonise ja mõned pildid kurgja masinast.
Kurgja masin oli vana aurumasina pealt töötav , nats ebaefektiivne kolakas , mis oli tehtud el.mootori piale ymber. Kuna vihma sadas siis ei hakatud mingeid rihmasid ja juhtmeid vedama ja nii me ajasime paari jorsiga seda masinat käsitsi ringi !!!
Arvan, et kui nats mõelda, mõõta ja ehitada saakski teha ka inimjõul töötava laastumasina !!!
Või siis teha el. mootoriga , siis pead sa tööstus-voolu-geneka ostma-rentima .
Või teha korralikud joonised , kirjutada projekt , evida raha ja lasta Saabi-Petsil voi Saabi-Antil see kolakas valmis teha .
Lisaks Workshope Hääst-Näidis-Maa-Põllumajanduse-Landwirtscvhafftist-Personaal-Portatiivsetest-Re-tsyklitud Massina Lahendustest ja Liidestest.

Nagu Jakobsoni poig tegi näidis kyndi , et talumiis saaks näha, katsuda, nuusutada, et uus hõlmader on parem kui vana harkader.



Jakobson,

DIPLOMEERITUD EKSPERT-SPETSIALIST LAASTUKATUSTE ALAL




Kommentaare ei ole: